Sobre nosaltres

+ De 20 anys d’assessors immobiliaris

BIG BCN, neix a la dècada dels 90, arran de satisfer les necessitats del sector immobiliari, especialment en nouvinguts a la ciutat de Barcelona.

Als anys 90, el món immobiliari era molt diferent del que coneixem ara. No hi havia portals immobiliaris que mostressin els habitatges i les zones que hi ha a cada ciutat. Era època de coneixements i molta dedicació per disposar del millor producte per oferir.

Big Bcn, va percebre la necessitat de donar assessorament a persones que arribaven a la ciutat per situacions laborals, sigui temporal com a definitiu, en el cas del lloguer i clients que després volien invertir o establir-se definitivament al nostre país.

L’equip de Big Bcn, els assessorava en tot allò relacionat a casa seva. Buscant la llar perfecta en cada cas i acompanyant el client en totes les gestions relacionades.

En el cas dels clients que ens oferien el seu immoble per vendre o llogar, comercialitzàvem l’immoble, a la nostra xarxa de contactes i col·laboradors, agilitzant l’operació. Fent seguiment i assessorant el propietari.

És per això que Big Bcn, som assessors immobiliaris personals i no només agència immobiliària.

Des de llavors fins ara, seguim amb el mateix compromís amb els nostres clients.

Comparar listados

Comparar